Babymassage

Babymassage øger barnets kropsbevidsthed, kan løsne spændinger, stimulere vejrtrækning, blodcirkulation, immunforsvar og fordøjelse samt lindre mavesmerter. Babymassage stimulerer desuden den følelsesmæssige binding mellem forældre og børn. Det er en god måde at forebygge, reducere eller helt undgå skrigeture.


Har du et glad barn uden nogen problemer, giver du dit barn en god start med babymassage. Har dit barn svært ved at sove, har det ondt i maven eller er der meget uro? Uanset hvad, vil dit barn nyde godt af en blid og nænsom massage. Jeg masserer dit barn blidt og med respekt for, hvad det har brug for, og du er tæt på dit barn under hele massagen.

Hvor længe selve massagen vil tage, afhænger helt af dit barns humør, og om det har lyst til at blive masseret. Resten af tiden handler om kommunikation, babygymnastik og tilstedeværelse.

Medbring et håndklæde og en ekstra ble med, og måske en flaske, hvis du ikke ammer.


Jeg sætter altid god tid af til behandlingerne, der er ingen stress og jag, og alt foregår i din babys tempo.

Enhver massage starter med en samtale, som tager udgangspunkt i dit barn.


Positive virkninger af babymassage

•Fremmer barnets trivsel og velvære

•Barnets kropsbevidsthed øges

•Spændinger i kroppen løsnes

•Giver bedre søvn

•Stimulerer vejrtrækning, blodcirkulation , immunforsvar og fordøjelse

•Lindrer mavesmerter

•Udskiller hormonet oxytocin, som er kroppens føl-dig-godt-tilpas hormon

•Understøtter både den motoriske og neurologiske udvikling

•Styrke den livgivende kontakt mellem barnet og dets mor, far, eller en anden omsorgsperson


Hos Wulff tilbyder individuel babymassage/behandling samt babymassagekursus i grupper. Vi vil også komme ud til mødregrupper og underviser i babymassage. Kontakt klinikken på 30 70 92 10 for mere information.


Hos Wulff er RAB certificeret lægeeksamineret fysiurgisk massør og lægecertificeret skadesbehandler / sportsmassør. Titlen RAB-godkendt er Sundhedstyrelsens blåstempling af at behandleren har en lang og høj faglig uddannelse bag sig. Brancheforeningen BFM sikrer, at Hos Wulff overholder alle lovmæssige krav til den høje faglighed i uddannelsen, og at de efterfølgende skærpede krav om videreuddannelse ligeledes overholdes.