Tibetansk Nakke-refleksterapi

Hos Wulff tilbyder Tibetansk Nakkerefleksterapi, også kaldet tibetansk nakkemassage, som er den ældst kendte helbredelsesteknik, hvor nakke og skuldre behandles for muskelsmerter og spændinger, samtidig med at behandlingen virker som smertelindring for hele kroppen.

Gamle Tibetanske skrifter omtaler brugen af denne special massage, til at forebygge og behandle sygdomme samt afhjælpe skader i hele kroppen, blot ved at bearbejde muskler, reflekszoner og punkter i nakkeområdet og skulderområdet.


 

Tibetansk nakkemassage virker stimulerende på kredsløbet, afslapper musklerne, forbedrer fordøjelsen og aktiverer kroppens selvhelbredende processer. Behandlingen er ligeledes meget afstressende og derfor god til personer med stress.
Hos Wulff er RAB certificeret lægeeksamineret fysiurgisk massør og lægecertificeret skadesbehandler / sportsmassør. Titlen RAB-godkendt er Sundhedstyrelsens blåstempling af at behandleren har en lang og høj faglig uddannelse bag sig. Brancheforeningen BFM sikrer, at Hos Wulff overholder alle lovmæssige krav til den høje faglighed i uddannelsen, og at de efterfølgende skærpede krav om videreuddannelse ligeledes overholdes.