Kranio Sakral Terapi til babyer og børn

Hos Wulff tilbyder Kranio Sakral Terapi til babyer og børn. (og voksne) Jeg er RAB registreret og eksamineret Kranio Sakral Terapeut.


Babyer bliver allerede ved fødslen udsat for en stor belastning. Det kan være fra en langvarig fødsel med mange veer eller kejsersnit. I alle fødsler bliver babyen udsat for vrid og træk. Dette kan medvirke til, at skelet og kranie får nogle skævheder. Ofte bliver Vagus nerven klemt, hvilket bl.a. kan give problemer med fordøjelse og maven.


Med meget blide teknikker og berøringer på 0,5 g tryk kan Kranio Sakral Terapi få kroppens nervesystem til at slappe af og rette kroppen op igen, så skelet og nerver bliver frigjort.


Hos de babyer, der har problemer med maven eller har favoritside, skyldes det ofte skævheder, låsninger eller spændinger i bl.a. nakke og/eller kranie.


En baby kan behandles helt fra lige efter fødslen, Det er dog oftest efter 2-3 uger, at babyen kan begynde at blive urolig, da de på dette tidspunkt ofte bevæger sig lidt mere, og evt. låsninger gør mere ondt. 


Kranio Sakral Terapi til babyer er gavnligt ved bl.a.:

- Maveproblemer (kolik)

- Svær/lang fødsel

- Kejsersnit

- Baby har en favoritside

- Baby er skæv (C-form)

- Baby græder meget

- Baby er meget urolig

- med mere


Barnet kan ikke tåle at blive behandlet i lang tid, men der er afsat god tid, så der er mulighed for pauser ind imellem. Barnet kan godt blive urolig og ked af det under behandlingen, dette er meget normalt. Nogle gange skal behandlingen foregå imens du ammer/giver flaske.


Hos større børn kan Kranio Sakral Terapi bl.a. hjælpe ved:

- Koncentrationsbesvær

- Uro

- Fordøjelsesproblemer

- Hovedpine

- med mere


Uanset om der er tale om baby- eller børnebehandling, anbefaler jeg, at du lader evt. søskende blive hjemme.


Til hver behandling er afsat ekstra tid til indledende samtale samt evt. råd og vejledning. Små børn er noget helt særligt

De er starten på livet

De er symbolet på frugtbarhed

og artens overlevelse

I vores verden er næsten alle ønskebørn

Jeg har taget KST børnekurser ved Institut for Kropstereapi v/Mette Dam Larsen


Hos Wulff er RAB registreret og medlem af brancheforeningen Kranio Sakral & Kropsterapi Danmark.